Μακεδονικοί διάλεκτοι στην βόρεια Ελλάδα

25 Φεβ 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ



Αριστερά: η Μακεδονία είναι μια και είναι στην Ελλάδα!
Δεξιά: η Μακεδονία είναι μια ευρύτερη περιοχή!


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν ειναι απολυτα αυτη η λογικη των Ελληνων. Αυτη h eikona ειναι η βιτρινα της 'λογικης' που εσεις θελετε να εχουν οι Ελληνες. Πισω λοιπον απο τις κουτινες κρυβεται η δικης σας

χρησιμοποιοντας την εικονα;

- προς αριστερα: "Our stolen Aegean Macedonia in Greece"
- προς δεξια: Macedonia, the wider and free region

ο 'ακτιβισμος' σου κρυβει τρελο εθνικισμο

bb είπε...

Καμάρωσε την υπουργό Εξωτερικών της ΕΛΛΑΔΑΣ που μιλάει για ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας (δίνει και τα ποσοστά, μάλιστα! xαχαχα!)

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτίλα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζει κάποιος της επίσημη ελληνική θέση και να μην οδηγηθεί στον απόλυτο εξευτελισμό.

Αλλά μήπως και στην οικονομία δεν κάνουνε τέτοιους υπολογισμούς;

Ανώνυμος είπε...

και για πες μας.. ποιο ειναι ποιο γελοιο; τα μαθηματικα της Μητσοτακαινας η οι μπουρδες σας περι 'Ενωμενης Μακεδονιας';

Ανώνυμος είπε...

Το ότι διαλέξατε αυτό το όνομα ("Belomorska Macedonia", ειλικρινά, δε ντρέπεστε καθόλου;) και το ότι χρησιμοποιείτε τα σύμβολα των Σλαβομακεδόνων, ή μάλλον της επίσημης εθνικιστικής ιδεολογίας (ο ήλιος της Βεργίνας παραείναι κιτς κιόλας...no offense), δείχνει ότι είστε (φιλό;)φασίστες, το πρώτο, και εθνικιστές, το δεύτερο.

Μπορεί να μη θεωρείται τον εθνικισμό ως κάτι "κακό", αλλά τουλάχιστον ας παραδεχόμαστε κάποια πράγματα. Αν μη τι άλλο δίνετε άσχημο όνομα στους πραγματικούς διεθνιστές που μισούν όλους τους εθνικισμούς -αυτού του είδους τουλάχιστον- εξίσου. Το επιχείρημα του στυλ "απλά αποσκοπώ στο να δείξω τα αντίστοιχα των δικών μας εθνικιστών στη Δημοκρατία της Μακεδονίας" έχει καταντήσει κουραστικό και μη αποδεκτό πλέον.

Φιλικά.

ΥΓ: Κοιτάξτε και τη λίστα ιστολογίων σας. Προφανώς δε σας πολυνοιάζει ο συσχετισμός του μπλογκ σας με εμέσματα που προτρέπουν σε βία κατά ατόμων και "εθνών". Κατά τ'άλλα, "σεβασμός" στους ανθρώπους. Μάλιστα.