Μακεδονικοί διάλεκτοι στην βόρεια Ελλάδα

14 Σεπ 2011

TAS TV Press - ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

TAS TV Press - ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Τα ντόπια τραγούδια είναι αυτά στη μακεδονική γλώσσα. Κάποιοι φαίνεται ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν κοινωνική ένταση και επεισόδια στην περιοχή, το τελευταίο διάστημα, και αυτοί σίγουρα δεν είναι οι μακεδονόφωνοι Μακεδόνες!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η συγκεκριμένη ακροδεξιά πράξη ήταν απολύτως ΠΑΡΑΝΟΜΗ...

ο συγχωριανός μας , παρότι Μακεδόνας ο ίδιος , επέδειξε ακραία ΑΝΤΙ-Μακεδονική συμπεριφορά, με σκοπό τον εκφοβισμό μας....

η οποία καταδικάστηκε από όλο το χωριό...

οι Μακεδόνες του χωριού αντί να εκφοβισθούν αντέδρασαν με υπόμνημα διαμαρτυρίας εναντίον του συγχωριανού μας , ενώπιον της Εισαγγελίας και της Αστυνομίας Έδεσσας....

διότι τόσο η απαγόρευση οποιωνδήποτε τραγουδιών απαιτεί προηγούμενη δικαστική απόφαση...

όσο και η βιντεοσκόπηση με το κινητό, δίχως συγκατάθεση των βιντεοσκοπημένων , αποτελεί παράνομη πράξη , με ποινικές συνέπειες...

ευτυχώς οι καιροί έχουν αλλάξει...

ακόμα και στην Αφρική, ο κόσμος ξεσηκώθηκε, μέσω του ίντερνετ, των κινητών , της δορυφορικής τηλεόρασης...

δυστυχώς στην χρεοκοπημένη Ελλάδα , έχουμε ακόμα ρατσιστικά ξεσπάσματα...

Ανώνυμος είπε...

EUROBASKET VIDEO: Ξύλο στις κερκίδες μεταξύ Σκοπιανών και αστυνομίας
Η ιδιωτική αστυνομία του γηπέδου ζήτησε από τους Σκοπιανούς να κατεβάσουν την κλεμμενη σημαία της Βεργινας, αρνήθηκαν και έγινε χαμός:


http://www.youtube.com/watch?v=QBvCPNSdXaQ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο «Φαίδων» της Φλώρινας, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου 18 ατόμων(εκ των οποιων οι 5 ειχαν ελθει απο την Πγδμ, η παρουσίαση του λεγόμενου «Σύγχρονου Μακεδονικού – Ελληνικού Λεξικού».

Ανώνυμος είπε...

Η φτωχή Μακεδονία βγήκε τέταρτη στο μπάσκετ..

η πλούσια χρεοκοπημένη Ελλάδα αποκλείστηκε από την Μακεδονία....


οι Μακεδόνες πανηγύρισαν ειρηνικά την επιτυχία τους , με το εθνικό σύμβολο της μακεδονικής γης τους ...

το οποίο διέσωσαν από τους απατεώνες ελληνόφωνους , οι οποίοι βαπτίζουν ελληνικό ότι ΞΕΝΟ έχουν ένοπλα κατακτήσει...

οι Μακεδόνες της Ελλάδος ξεκινούν σύντομα οργανωμένη ιντερνετική τελειοποίηση της μητρικής τους μακεδονικής γλώσσας..

Ανώνυμος είπε...

στο σημερινό ματς η Μακεδονία έχασε με μόλις 4 βαθμούς την τρίτη θέση από την Ρωσία...

η παρουσία των Μακεδόνων φιλάθλων , με τις μακεδονικές κρατικές σημαίες ήταν ισχυρή και πολυπληθής...

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι η διδασκαλία της γλώσσας και κατ επέκταση η εκπαίδευση, είναι βασική προϋπόθεση για την εθνική ομοψυχία ενός λαού .Φαίνεται καθαρά ότι στη Δημοκρατία της Μακεδονίας ,η εκπαίδευση δημιούργησε πατριώτες μακεδόνες ,ενωμένους και περήφανους για την καταγωγή τους.
Το ίδιο θα συμβεί και με τους Μακεδόνες της αιγιακής Μακεδονίας , αρκεί να δημιουργηθεί ένα σύστημα εκπαίδευσης έστω και διαδικτυακό , οργανωμένο με όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και την δυνατότητα χορήγησης τίτλου σπουδών, ακόμη και πανεπιστημιακών ,με την άμεση λειτουργία στην Αιγιακή Μακεδονία , Μακεδονικών κολεγίων , τα οποία θα χορηγούν τίτλους σπουδών σε συνεργασία με τα μητρικά στην δημοκρατία της Μακεδονίας.
Να σταματήσει άμεσα η εκπαίδευση μας στα Ελληνικά σχολεία τα οποία προπαγανδίζουν τις Εθνικιστικές Ελληνικές θέσεις και στρέφονται άμεσα εναντίον όλων των μακεδόνων.
Δεν πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη των μακεδόνων επαναστατών, οι οποίοι φοίτησαν σε εχθρικά σχολεία ( Βουλγάρικα ,σερβικα, Ελληνικά ) και μοιραία μέσω της προπαγάνδας δεν μπόρεσαν να στραφούν κατά των πραγματικών εχθρών τους.
Καλύτερα τα παιδιά μας να είναι περήφανα που είναι Μακεδόνες παρά να αποκτήσουν Ελληνική Αντι-παιδεία και να γίνουν προδότες όπως γίναμε και εμείς(χωρίς να το καταλάβουμε).

Ανώνυμος είπε...

Τι πεινασμενοι που ειστε.
4η θεση στο μπασκετ... πσσσσσ. Τεραστια επιτυχια. Να μην ξεχασουμε να πουμε κι ενα ευχαριστω στους αμερικανους. Η χρεοκοπημενη Ελλάδα δεν χρειαζεται ν αποδειξει τπτ στο αθλημα που λεγεται μπασκετ, γιατι έχει κατακτησει πολλους τιτλους τοσο σ εθνικο όσο και σε συλλογικο επιπεδο. Αμφιβαλλω αν κανεις απο σας ξερει μπασκετ.
Α, επισης δεν καταλαβαινω γιατι η πλουσια πγδμ δεν μπορει να βρει ομαδα για τους καλαθοσφαιριστες της οι οποιοι αναγκαζονται ν αγωνιζονται σε χρεοκοπημενες ελληνικες ομαδες...
Τεραστια επιτυχία για την ομαδα σας θα ειναι αν προκριθει στους ΟΑ του Λονδίνου και αποδειξει μ αυτον τον τροπο ότι δεν ηταν φουσκα που εσκασε. Καλου κακου φερτε και τον LeBron.

Ανώνυμος είπε...

εδω ρε ολες οι απαντησεις στις αποριες σας

http://3.bp.blogspot.com/-Gx7CWNvVN-Q/TorSvjov3VI/AAAAAAAAfu8/SLLzFgEUJ00/s1600/macedonianstupids.jpg