27 Απρ 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤOY ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ "ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΗ ΔΗΜ. ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ
ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΓΙΑ
ΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Ποιοι είμαστε;

Η Κεντρική Επιτροπή του Λαϊκού Κινήματος για τη Μακεδονία, σε σύνοδο που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιανουαρίου 2018, αποφάσισε τον πλήρη επανασχεδιασμό του Κόμματος και το νέο όνομα «Ενωμένη Μακεδονία».

Το Λαϊκό Κίνημα για τη Μακεδονία ιδρύθηκε στις 18 Μαΐου 2002 ως κόμμα με εθνικό προσανατολισμό με βάση τον πατριωτισμό όλων των Μακεδόνων στην κοινή πατρίδα Μακεδονία και ως άμεση αντανάκλαση της ανάγκης για τη διατήρηση, προώθηση και ανάπτυξη των ιστορικών αξιών του μακεδονικού λαού. Στο παρελθόν, το ΛΚΜ ήταν το μόνο κόμμα που υποστήριξε ανοιχτά τον προσδιορισμό της ακεραιότητας του μακεδονικού έθνους σтα εθνικά σύνορά του με βάση την αρχή του δικαιώματος του αυτο-προσδιορισμού, την σύσταση της Μακεδονίας με την έννοια του «έθνους-κράτους», δηλαδή, το εθνικό κράτος του μακεδονικού λαού, με ενιαίο χαρακτήρα και την ισότητα των μειονοτήτων που ζουν σ 'αυτή και για την μη αλλαγή του ονόματος ως ένα σημαντικό συστατικό της μακεδονικής εθνικής συνείδησης και του μακεδονικού έθνους. Ως εκ τούτου, το ΛΚM ήταν ένας σφοδρός επικριτής της εισδοχής στα Ηνωμένα Έθνη υπό της αναφοράς, κατά της συνθηκολόγησης δια της συμφωνίας-πλαισίου του 2001, κατά της παραποιημένης απογραφής του 2002 με την οποία ο αριθμός των Μακεδόνων Αλβανών αυξήθηκε δύο φορές, δηλαδή 25,14% αντί του 13,6%, κατά της εδαφικής διαίρεσης του 2004, της διγλωσσίας κ.λ.π.

Ωστόσο, το Λαϊκό Κίνημα για τη Μακεδονία αντιλήφθηκε την ανάγκη για μια διαφορετική προσέγγιση στην προστασία της Μακεδονίας και του Μακεδονικού λαού, τα οποία δέχονται επιθέσεις από εξωτερικές και εσωτερικές δυνάμεις που διαλύουν τον μακεδονικό λαό και το μακεδονικό κράτος, επιτιθέμενες άμεσα στο μακεδονικό μας αρχέγονο όνομα, ταυτότητα και ύπαρξη. Αυτή η διαφορετική προσέγγιση αποσκοπεί στην πρόσληψη ολόκληρου του μακεδονικού δυναμικού και την ενσωμάτωσή του σε συστήματα που προσφέρουν προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της κυριαρχίας και του διακριτικού χαρακτήρα των εθνών.

Ποιοι είναι οι στόχοι μας;

Η συνέχεια ανάμεσα στο Λαϊκό Κίνημα για τη Μακεδονία και την Ενωμένη Μακεδονία είναι προφανής από τους στόχους μας, που σημαίνει ότι παραμένουμε στην πρώτη γραμμή στον αγώνα για την προάσπιση των εθνικών και κρατικών συμφερόντων της Μακεδονίας, ως εξής:

Πρώτος στόχος

Η Δημοκρατία της Μακεδονίας είναι το εθνικό κράτος του μακεδονικού λαού, με ενιαίο χαρακτήρα και εγγυημένα μειονοτικά δικαιώματα σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Αδιαίρετη και αναφαίρετη κρατική επικράτεια χωρίς τη δυνατότητα αποσύνθεσης της σε ομοσπονδιακές μονάδες ή εδαφική αυτονομία.

Στη Δημοκρατία της Μακεδονίας, η επίσημη γλώσσα είναι η μακεδονική γλώσσα και το κυριλλικό της αλφάβητο.

Μη αλλαγή του αρχέγονου ονόματος της Δημοκρατία της Μακεδονίας, ως σημαντικό συστατικό στοιχείο της μακεδονικής εθνικής συνείδησης και του μακεδονικού έθνους.

Διατήρηση της μακεδονικής ταυτότητας, ιστορίας, πολιτισμού και παραδόσεων της τρισχιλιετής ύπαρξη της.

Διατήρηση της αυτοκέφαλης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μακεδονίας και την αυθεντική της θέση ως η πρώτη Ορθόδοξη Εκκλησία στα Βαλκάνια.

Δεύτερος στόχος

Οργάνωση μιας Συντακτικής Συνέλευσης για την υιοθέτηση ενός νέου Συντάγματος βασισμένο στις προαναφερθείσες αρχές.

Οργάνωση εκκλησιαστικού λαϊκού συμβουλίου για να καθαρίσει την Ορθόδοξη Εκκλησία της Μακεδονίας από εγκληματίες και εθνικούς προδότες, συμπεριλαμβανομένου του ανώτατου εκκλησιαστικού κλήρου.

Απαγόρευση των κομμάτων, των οργανώσεων και των ενώσεων που αρνούνται την ιστορία, την ταυτότητα, τη γλώσσα και τον πολιτισμό τριών χιλιετιών της Δημοκρατίας της Μακεδονίας.

Επανεξέταση της περιόδου από το 1991 μέχρι σήμερα, από οικονομική και πολιτική άποψη, ως εξής:

-        Ακύρωση όλων των επιβλαβών νομικών πράξεων για τον μακεδονικό λαό και το μακεδονικό κράτος.
-        Φυλάκιση και πλήρη κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων εγκληματιών, υπηρετών ξένων συμφερόντων και εθνικών προδοτών, σύμφωνα με τους νόμους που θα προκύψουν από το νέο Σύνταγμα της Μακεδονίας.
-        Αυστηρές ποινές για τους δράστες εγκληματικών ιδιωτικοποιήσεων και συμφωνιών συνθηκολόγησης για τη Μακεδονία: συμφωνία-πλαίσιο του 2001, συμφωνία Przhinski 1 και 2, σύμβαση για την εδαφική διαίρεση το 2004, τις βλαβερές συμφωνίες με τη Βουλγαρία και την Ελλάδα;
-        Επανεξέταση και κατάσχεση των κλεμμένων με εγκληματική ιδιωτικοποίηση με την οποία πραγματοποιήθηκε ληστεία κοινωνικής ιδιοκτησίας που για 45 χρόνια δημιούργησαν όλοι οι εργαζόμενοι στο σοσιαλισμό.
-        Επανεξέταση και ανάκληση των κλεμμένων και κατά την περίοδο μετά την ιδιωτικοποίηση.

Οργάνωση του Μακεδονικού κράτους σε κοινωνική βάση με πλήρη δέσμευση για την ύπαρξη και τη ζωή των Μακεδόνων πολιτών.

Εισαγωγή της άμεσης δημοκρατίας στους περισσότερους τομείς της διακυβέρνησης μέσω εθνικών και τοπικών δημοψηφισμάτων για όλα τα βασικά ζητήματα εθνικού και τοπικού χαρακτήρα.

Γιατί μια στρατηγική συμμαχία με τη Ρωσία;

Η Ενωμένη Μακεδονία και ο μακεδονικός λαός πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο σε συμμαχία με τη Ρωσία μπορούμε να προστατεύσουμε τα εθνικά και κρατικά συμφέροντα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας: το όνομα, τη ταυτότητα, την ενότητα και εδαφική ακεραιότητα και τη κυριαρχία.

Тον Μακεδονικό και τον Ρωσικός λαο τους δένουν δυνατοί και άθραυστοι δεσμοί μέσα από τη γλώσσα, τη θρησκεία, τη νοοτροπία, τις παραδοσιακές αξίες, το αντι-φασιστικό παρελθόν και ο πολιτισμός.

Εξάλλου, ακριβώς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η γραφή οφείλεται στη μακεδονική γη, που έδωσε μια ιστορική επιβεβαίωση της μακεδονικής γλώσσας και του πολιτισμού ως ανυπολόγιστη συμβολή στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Η Ρωσική Ομοσπονδία αναγνώρισε την Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό της όνομα και, συνεπώς, η στρατηγική εταιρική σχέση δεν εξαρτάται από την καταστροφή της ταυτότητας των Μακεδόνων.

Ο αδελφικός και φιλικός λαός της Ρωσίας ποτέ δεν αμφισβήτησε την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, μέχρι που αντιτίθεται σθεναρά στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία στο να αλλάξουν την ταυτότητα των Μακεδόνων και να μοιράσουν τη Μακεδονία προς χρήση των γειτόνων της, Αλβανία και Βουλγαρία.

Η Ρωσία δήλωσε σαφώς ότι είναι έτοιμη να προσφέρει μια εναλλακτική λύση στη Μακεδονία και σε άλλες βαλκανικές χώρες.

Η Ρωσία αντιτίθεται στα σχέδια τ
оυ εγκληματικού στρατιωτικού μπλοκ, το ΝΑΤΟ, να αναθέσει στους Μακεδόνες το ρόλο ως κρέας για τα κανόνια στο νέο πόλεμο που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Η Μακεδονία και οι Μακεδόνες, με ιστορία τριών χιλιετιών, έχουν ιστορικό ρόλο και ευθύνη στον κόσμο των Σλάβων. Κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, οι Μακεδόνες και οι Σέρβοι ήταν οι μόνοι άνθρωποι στην Ευρώπη που μαζί με τη Σοβιετική Ρωσία βρισκόταν μαζικά στον αγώνα κατά του φασισμού. Σήμερα, όταν οι Πολωνοί, Σλοβάκοι, Τσέχοι, Κροάτες, Σλοβένοι και Βούλγαροι γερμανοποιήθηκαν και εντάχθηκαν στο ΝΑΤΟ και προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σλαβική καταγωγή τους, η Ρωσία, η Σερβία, η Λευκορωσία και η Μακεδονία παραμένουν στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση του σλαβικού πολιτισμού που είναι αντίθετος προς τη γενοκτονική βαρβαρότητα των ΗΠΑ και των δυτικών δορυφορικών κρατών.

Γιατί συμμετοχή στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση;

Το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι στρατηγικοί εταίροι και δεν είναι τυχαίο ότι όλες σχεδόν οι χώρες του ΝΑΤΟ είναι και στην ΕΕ, επειδή το ΝΑΤΟ είναι το τέταρτο φασιστικό Ράιχ, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και της ΕΕ, και είναι το δικό του οικονομικό μέσο για την καταστροφή των ευρωπαϊκών εθνών και κρατών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων γίνονται αρχικά μέλη του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια της ΕΕ.

Η γενοκτονική σχέση του ΝΑΤΟ κατά της  Μακεδονίας και των Μακεδόνων συμπίπτει πλήρως με τους όρους γενοκτονίας της ΕΕ, με το στιλ της κάποτε Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εξαγοράζει και διαφθείρει πολιτικές ελίτ προκειμένου να τις έχει υπό έλεγχο, και στη συνέχεια, με
сω των ίδιων ελίτ, αφαιρεί την ταυτότητα στους λαούς και τους προετοιμάζει για βορά στους πολέμους ή τους καταστρέφει πρόωρα.

Ο Ευρω-Ατλαντισμός, με την υποτιθέμενη  Νέα παγκόσμια τάξη, θέλει οι μικρότερες χώρες να χάσουν εντελώς την εθνική τους ταυτότητα και να μετατραπούν σε αποικίες.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση στην πολιτική, οικονομική και πολιτιστική έννοια βασίζεται στη παράδοση και στον σεβασμό των παραδοσιακών αξιών, τη μοναδικότητα, την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα και την ένταξη αυτών των ταυτοτήτων και αξιών σε ένα γενικό κοινό στόχο για ένα ασφαλή, δίκαιο και ευημερούντα κόσμο.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση παρέχει μια ευκαιρία για την αύξηση της οικονομίας, για ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο, για μείωση κατά το ήμισυ της ανεργίας και της μετανάστευσης. Γιατί δεν μεταναστεύουν μαζικά οι Ρώσους από τη Ρωσία, οι Κινέζοι από την Κίνα, οι Λευκορώσοι από την Λευκορωσία και γενικά οι πολίτες των κρατών-μελών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης;

Από την άλλη πλευρά, εκατομμύρια πολίτες από την Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, ακόμη και αν τα κράτη τους είναι μέλη της ΕΕ, εξακολουθούν να εκδιώκονται. Ο λόγος είναι ότι η ΕΕ καταστρέφει τις οικονομίες των μικρότερων χωρών προκειμένου να αποκτήσει φτηνή εργατική δύναμη για τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία κ.λ.π.

Αντίθετα, η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση δεν καταστρέφει, αλλά δημιουργεί οικονομίες και την δυνατότητα στους πολίτες των κρατών μελών της να ζήσουν στην πατρίδα τους, αντί να είναι σκλάβοι στη Δύση.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση προσφέρει μια τεράστια αγορά για τα προϊόντα μας και για τα οποία δεν θα εκβιάζεται, όπως εκβιάζονται για λογαριασμό των συμφερόντων των Δυτικών εταιρειών.

Η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση με την οικοδόμηση επίγειων, υδάτινων και ενεργειακών διαδρόμων, επηρεάζει άμεσα την οικονομική ανάπτυξη με τη συμμετοχή των τοπικών κατασκευαστικών εταιρειών.

Ο ενεργειακός διάδρομος South Stream της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα φέρει φθηνότερο
κατά 50% , φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο που σημαίνει φθηνότερη παραγωγή, μείωση του κόστους των προϊόντων  της Μακεδονίας και αύξηση της ανταγωνιστικότητας της, φθηνή θέρμανση των σπιτιών, καθαρότερο περιβάλλον με την εξάλειψη της ρύπανσης.

Η στρατηγική εταιρική σχέση με τη Ρωσία και η ένταξη στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση δεν απαιτεί την αλλαγή του ονόματος της Δημοκρατία της Μακεδονίας, την ταυτότητα, τη γλώσσα και την ιστορία.


Ως εκ τούτου, η Ενωμένη Μακεδονία απαιτεί στρατηγική εταιρική σχέση με τη Ρωσία και την ένταξη στην Ευρασιατική Οικονομική Ένωση.
Η Ενωμένη Μακεδονία έχει ήδη υποβάλει αίτημα στο Κοινοβούλιο για την ανάκληση της απόφασης για την ένταξη της Δημοκρατία της Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση για την απόσυρση της αίτησης για ένταξη της Δημοκρατία της Μακεδονίας στην ΕΕ.

Το μέλλον ανήκει στη Ρωσία, την Κίνα και άλλες χώρες του BRICS.

Η Δημοκρατία της Μακεδονίας πρέπει να ενταχθεί σε αυτό το μέλλον.

Η Ενωμένη Μακεδονία θα επιτύχει αυτό το μέλλον μαζί με το μακεδονικό λαό και αυτή η διακήρυξη είναι μια διακήρυξη για να μείνουμε στη δική μας γη και για τη διατήρηση της Μακεδονίας και των Μακεδόνων και όλων των πολιτών της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: