Μακεδονικοί διάλεκτοι στην βόρεια Ελλάδα

27 Φεβ 2009

Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
26 Φεβρουαρίου 2009

Αυτόνομη κάθοδος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας στις ευρωεκλογές.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε την αυτόνομη κάθοδό της στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, παρά το μικρό της μέγεθος, θα αγωνιστεί και στις ευρωεκλογές αυτές χωρίς συμβιβασμούς για τις φιλελεύθερες ιδέες και πολιτικές προτάσεις που δίνουν διέξοδο στη παρατεταμένη κρίση της χώρας.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία πριν λάβει την απόφασή της για αυτόνομη κάθοδο εξάντλησε κάθε δυνατότητα για τη δημιουργία ευρύτατου μεταρρυθμιστικού μετώπου με νέες μεταρρυθμιστικές πολιτικές δυνάμεις που συγκροτήθηκαν πρόσφατα, ή είναι υπό διαμόρφωση. Δυστυχώς η πρόταση αυτή της Φιλελεύθερης Συμμαχίας δεν βρήκε θετική ανταπόκριση. Παρά όμως το γεγονός ότι η εκλογική αυτή σύμπραξη δεν κατέστη δυνατή για τις ευρωεκλογές, η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα συνεχίσει τις προσπάθειές της ώστε κάτι τέτοιο να γίνει πραγματικότητα μετά από αυτές, στην –κρίσιμη για τη χώρα- πορεία προς τις εθνικές εκλογές. Σε κάθε περίπτωση, η Φιλελεύθερη Συμμαχία χαιρετίζει τη δημιουργία νέων δημοκρατικών πολιτικών σχηματισμών που διαπιστώνουν ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα αποτελεί την αιτία της κρίσης που βιώνει η χώρα και το βασικό εμπόδιο για τον εκσυγχρονισμό της και δηλώνουν ότι προτίθενται να αγωνιστούν για την ανανέωσή του.

Όσον αφορά την επιτυχία της εκλογικής της καθόδου, η Φιλελεύθερη Συμμαχία ζητά την έμπρακτη υποστήριξη των μελών και φίλων της, καθώς και όλων των πολιτών που θεωρούν απαραίτητη την πολιτική έκφραση, στις ευρωεκλογές αυτές, ενός φιλελεύθερου πολιτικού λόγου υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων, της ελεύθερης οικονομίας, της ανοιχτής κοινωνίας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της χώρας μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Freedom is nothing you know of.......
Free VASKO......
Freedom is not an iridentist term.
Freedom in fascist FYROM is non-existant, when there is no freedom of speach.
In psychological terms the above article is called - projection- (a self undesirebility on someone else).
Fix the problem in your backyard, as Greeks have already have given you more than enough freedom( uranio toxo, etc.)