29 Σεπ 2013

ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ORANGE ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

Το κόμμα Occitan κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση του Δήμου στην πόλη Orange .

Το κόμμα Occitan εφιστά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και της κοινής γνώμης για την πορεία του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου στην πόλη Orange και την λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση της Anne - Marie Hautant, συμβούλου της Περιφέρειας, εκλεγμένη με το κόμμα Occitan, από τον Δήμαρχο Jacques Bompart .
Τα γεγονότα :

Ενώ η Anne - Marie Hautant, η πρώτη αντίπαλος του ακροδεξιού δήμαρχου Jacques Bompard, καλεί για ασυνέπεια των δηλώσεών του, ο τελευταίος, εξαγριωμένος, απαιτώντας να φύγει αυτή από την αίθουσα, καλεί τους αστυνομικούς να παρέμβουν για τον φυσικό αποκλεισμό της από το δημοτικό συμβούλιο.

Παραμερίζοντας το σεβασμό που οφείλεται στον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης, κι ενώ δεν είναι η ίδια αιτία για κάποιο παράνομο συμβάν και άσκει απλώς το ρόλο της ως εκλεγμένη αξιωματούχο, θα έπρεπε να είχε περάσει ψήφισμα για τον αποκλεισμό της Anne- Marie Hautant από το δημοτικό συμβούλιο, πριν την κλήση της αστυνομίας. Η μονομερής απόφαση του δημαρχου δεν εφαρμόστηκε αλλά η αστυνομία τοποθετήθηκε στην είσοδο της αίθουσας.
Περισσοτερα εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια: