21 Μαρ 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

http://www.tastv.gr/article/episima-apo-ton-gianni-ioannidi-i-ypopsifiotita-toy-gianni-andritsoy-vinteo

Δηλαδή, ο κ. Γ. Ιωαννίδης υπήρξε ένας από τους πιο πετυχημένους προπονητές του μπάσκετ στην Ελλάδα ως «απολίτιστος» ντόπιος; Μήπως το μπάσκετ το έφεραν στη Μακεδονία οι πρόσφυγες, μαζί με το «πολιτισμό» τους;
Διαφεύγει στον κ. Ιωαννίδη ότι τον πολιτισμό των προσφύγων τον είχαμε στην Μακεδονία επί 500 χρόνια και δεν τον υιοθετήσαμε γιατί είχαμε το δικό μας πολιτισμό, το μακεδονικό! Αυτό που έφεραν οι πρόσφυγες είναι ο τούρκικος πολιτισμός, αλλά ελληνοποιημένος. Αυτός ο ψεύτικος πολιτισμός όχι μόνο δεν έκανε τη Μακεδονία πιο δυνατή, αλλά την χαντάκωσε, μαζί με όλη την Ελλάδα που βασίστηκε σε ένα ψεύτικο τεχνητό πολιτισμό που το ονομάζουν, μάλιστα, ελληνισμό!
Η πόλη της Έδεσσας, κ. Ιωαννίδη, πριν την άφιξη των προσφύγων ήταν γνωστή ως το Μάντσεστερ των Βαλκανίων, αλλά και ως ένα από τα σημαντικά πολιτιστικά κέντρα της Μακεδονίας! Σήμερα έχει καταντήσει να είναι ένα χωριό! Δεν κατηγορώ τους συμπολίτες μας προσφυγικής καταγωγής γι’ αυτό, φυσικά, αλλά την ελληνική προπαγάνδα που τους κολακεύει ακόμα και σήμερα με αυτές τις ρατσιστικές δηλώσεις περί ανωτερότητας του προσφυγικού πολιτισμού τους.
Για να μην αναφέρω και την τεράστια πίεση και καταπίεση που ακόμα υφίσταται ο «ντόπιος» πολιτισμό μας που κοντεύει να αφανιστεί!


Δεν υπάρχουν σχόλια: