2 Μαΐ 2016

Βέροια: Απίστευτη, επικίνδυνη προβοκάτσια σε βάρος εταιρίας


Απίστευτη και άκρως επικίνδυνη προβοκάτσια σε βάρος εταιρίας, με απρόβλεπτες, αλλά ιδιαίτερα σοβαρές διαστάσεις, επιχειρήθηκε από "αγνώστους" τις τελευταίες μέρες.
Συγκεκριμένα, σε κεντρικά σημεία της Βέροιας τοιχοκολλήθηκε "ανακοίνωση" σύμφωνα με την οποία "από εταιρία παραγωγής τροφίμων" ζητούνται συνεργάτες διαφόρων ειδικοτήτων...
Η ανακοίνωση καταλήγει ότι "οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν καθαρά άπια καταγωγή: Ποντιακή, Μακεδονική (εντόπια), Σαρακατσάνικη, Βλάχικη κ.α"!!!! (τα θαυμαστικά δικά μας)
Και συνεχίζει η "ανακοίνωση": "Η προσφορά (sic) δεν απευθύνεται σε Ρομά, Ρωσοπόντιους και εθνικά Μακεδόνες (σκοπιανούς)
Η "ανακοίνωση αυτή που τοιχοκολλήθηκε σε επίκαιρα και πολυσύχναστα σημεία της πόλης, δεν αναφέρει την επωνυμία της εταιρίας, όμως αναφέρει ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία μπορούν να απευθύνονται οι ενδιαφερόμενοι.
Η συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, αν και δεν αντιστοιχεί ακριβώς, παραπέμπει σε ιδιαίτερα γνωστή, μεγάλη εταιρία της περιοχής, η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την συγκεκριμένη ή παραπλήσια ανακοίνωση!!!
Μάλιστα επικοινωνήσαμε με τη συγκεκριμένη εταιρία από την οποία ενημερωθήκαμε ότι ήδη έχουν γίνει από την πλευρά της οι προβλεπόμενες από το νόμο ενέργειες και έχουν γίνει σχετικές καταγγελίες στην ΑΔ Ημαθίας και στην υπηρεσίας ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Εκείνο που διερευνάται είναι τα πρόσωπα και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την κυριολεκτικά "αλήτικη" αυτή ενέργεια που με το πιο ανέντιμο τρόπο επιχειρεί να εμπλέξει μια ιδιαίτερα σοβαρή εταιρία σε κρίσιμα και ιδιαίτερα ευαίσθητα θέματα.
Η υπόθεση ήδη ερευνάται αρμοδίως


Σχόλιο: Όπως βλέπετε, στο άρθρο δεν υπάρχει ούτε ίχνος καταδίκης για το ρατσιστικό περιεχόμενο της αγγελίας, αλλά μόνο η διαμαρτυρία ότι δεν αφορά συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά κάποια άλλη, άγνωστη!!!
Επιπλέον, παρατηρούμε ότι δίνεται άλλη μια ευκαιρία για ένα μέλος της Μακεδονικής κοινότητας να διαλέξει, εντελώς ανεπηρέαστος, εάν είναι "ντόπιος" Μακεδόνας, δηλαδή εθνικά "Ελληνας", ή "εθνικά" Μακεδόνας, δηλαδή "Σκοπιανός"!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: