Μακεδονικοί διάλεκτοι στην βόρεια Ελλάδα

30 Ιαν 2019

Δήμαρχοι, εξωτερική πολιτική και πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου,κατηγορεί τον Γιάννη Τσεπκεnτζή ότι είναι υποστηρικτής της συμφωνίας των Πρεσπών.
Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Τσεπκεντζής έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει την θέση του Δημάρχου στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές.
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας,Δημήτρη Γιάννου παρακάτω:
Περισσότερα εδώ

Να θυμίσει κάποιος στον Δήμαρχο ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ειναι πλέον νόμος του κράτους και όποιος δεν την υποστηρίζει, στην ουσία.... παρανομεί!
Και επειδή τέτοιου είδους δεσμευτικές συμφωνίες δεν ακυρώνονται μονομερώς αλλά μόνο με όμοια διμερή συμφωνία, ακόμα και οι Δήμαρχοι πρέπει να την υποστηρίξουν και να την εφαρμόσουν. Προς τι, λοιπόν η κατηγορία; Εκτός αν νομίζει ότι ειναι αρμόδιος για την εξωτερική πολιτική της χώρας (και όχι απλά ένας δήμαρχος) και ότι οι θετικές για την συμφωνία των Πρεσπών ψήφοι των 153 βουλευτών ειναι ασήμαντες, μπροστά στην δική του άποψη για το θέμα.
Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να απάντηση κανείς στον Δήμαρχο Εδεσσας. Ούτε να του παραδώσει "πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης". Δεν ειναι δουλειά του να τα ζητά από τους συνδημότες του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: