Μακεδονικοί διάλεκτοι στην βόρεια Ελλάδα

27 Ιουλ 2018

Ρατσιστική συκοφαντική διάκριση κατά Μακεδόνων από το "Στόχο"!

  "ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ...!!! Ντοκουμέντο... Τετάρτη βράδυ, Την ώρα που κορυφωνόταν η ΤΑΓΩΔΙΑ στο ΜΑΤΙ... στην ΕΔΕΣΣΑ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ γλεντανε με ΣΛΑΒΙΚΑ τραγούδια σε πανηγύρι...!!!! ΒΙΝΤΕΟ"
Το λινκ εδω: https://www.stoxos.gr/2018/07/blog-post_4025.html?m=1

Με τον παραπάνω τίτλο ο Στόχος παρουσιάζει παραδοσιακό μακεδονικό γλέντι στο εξωκλήσι της Αγ. Παρασκευής του χωριού Ζέρβη στις 25/7/2018, ως "φρικιαστικό" λόγω του εθνικού πένθους που κηρύχθηκε για την καταστροφική πυρκαγιά και τα θύματα της, στην Αττική.
Οι τοπικοί πληροφοριοδότες του Στόχου και του κάθε φασίστα στην Αθήνα, που δεν χάνουν ευκαιρία να επιτεθούν στους αυτόχθονες Μακεδόνες και την κάθε εκδήλωση της πολιτιστικής ταυτότητας τους, ξεχάσαν να κάνουν μια μικρή έρευνα και να κατακεραυνώσουν και Ποντιακούς η άλλους συλλόγους που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις πανηγυρικές, το ίδιο ακριβώς βράδυ, δηλαδή στις 25/7/2018, στη περιοχή του Κιλκίς.
Η ρατσιστική αυτή διάκριση δείχνει το μέγεθος του μίσους που κάποιοι κύκλοι καλλιεργούν και προωθούν κατά των γηγενών Μακεδόνων.
Εδώ το βίντεο με την εκδήλωση Ποντιακού συλλόγου:



Η παρουσία ανθρώπων σε παραδοσιακές εκδηλώσεις στη διάρκεια εθνικού πένθους δεν σημαίνει ότι υπάρχει αδιαφορία για τα θύματα της όποιας καταστροφής. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην λυπήθηκε για τα τραγικά γεγονότα των προηγούμενων ημερών.
Μπορεί κάποιος και να δυσφόρησε για το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες υπήρξαν κάποια πανηγύρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά το να στοχοποιείται κάποιο συγκεκριμένο γεγονός με τόσο μίσος και προσβλητικές εκφράσεις, ειναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ! Και ρατσιστικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: