Μακεδονικοί διάλεκτοι στην βόρεια Ελλάδα

7 Μαΐ 2019

Περί εκλογών, ΤΕΒΑ και Τοπική Αυτοδιοίκηση

belomorska macedonia: Τζιτζικώστας και ΤΕΒΑ: Χιλιάδες οικογένειες βοήθησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας μέσω του προγράμματος ΤΕΒΑ Συνολικά 3.882 άποροι κάτοικοι του Κιλκίς έλαβαν βοήθε...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στη συνέχεια παλαιότερου άρθρου μας (δες το λινκ πιο πάνω), παρουσιάζουμε νέα στοιχεία για την διαχείριση του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ (δωρεάν τρόφιμα και άλλα είδη οικιακής χρήσης στους άπορους συμπολίτες μας) στη Κεντρική Μακεδονία.
Όπως φαίνεται από το παρακάτω στοιχείο του Συνήγορου του Πολίτη, μετά από καταγγελία σε αυτόν αρκετών πολιτών του Δήμου Εδεσσας και Αριδαίος, προκύπτει ότι τουλάχιστον 2.110 (δυο χιλιάδες εκατόν δέκα) κοτόπουλα, σε μια μόνο περίπτωση από τις πολλές που έγιναν στα 2 χρόνια(!!!) και που προορίζονταν για άπορες οικογένειες, ΔΕΝ ΜΟΙΡΆΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΈ σε αυτές! Τι έγιναν τα κοτόπουλα:::: Έβγαλαν φτερά τα σφαγμένα και πέταξαν μακριά;;;;
Είναι γνωστό σε πολλούς άπορους ότι όχι μόνο τα κοτόπουλα δεν μοιράστηκαν, αλλά και πολλά άλλα είδη διατροφής, γι αυτά όμως δεν υπάρχουν στοιχεία. Μονο για τα κοτόπουλα.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

στις επερχόμενος δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές μην ψηφίσετε κανέναν νυν δήμαρχο η περιφερειάρχη που δεν ήταν ικανοί ούτε ένα πρόγραμμα ΤΕΒΑ να διαχειριστούν σωστά, ενώ είχαν την ευθύνη του.
Φανταστείτε τι θα μπορούσε να γίνει με τις αυξημένες υποχρεώσεις και αρμοδιότητες που θα έχουν οι εκλεγμένοι άρχοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και με τα σχετικά κρατικά και Ευρωπαϊκά κονδύλια, τα επόμενα χρόνια.

Εμείς δεν σας λέμε ποίους να ψηφίσετε, αλλά σας λέμε να ΜΑΥΡΊΣΕΤΕ αυτούς που ήδη έδειξαν την ανικανότητα τους.

Βάλτε καινούργιους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Μπορεί να μην υπάρχει εγγύηση ότι θα ειναι καλύτεροι, στο τέλος, αλλά δεν το ξέρουμε τώρα.  Τους νυν τους ξέρουμε ΟΛΟΥΣ!
ΜΑΎΡΟ!



Σημείωση: το πρόβλημα με το πρόγραμμα ΤΕΒΑ υπήρξε σχεδόν πανελλαδικά, σε πολλούς δήμους της Ελλάδας. Μετά τις καταγγελίες αυτές, το πρόγραμμα, στην ουσία, διακόπηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: