26 Φεβ 2012

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2012

Η κοπή βασιλόπιτας της «Μορφωτικής και Πολιτιστικής Κίνησης Έδεσσας» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 19/2/2012, στο χωριό Βολκογιάνοβο-Βόντενσκο (Λύκοι Έδεσσας).

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καταπληκτικο βιντεο, πολυ πετυχημενη εκδηλωση

Ανώνυμος είπε...

Oi kρυπτομακεδονες του Βοντεν στην κοπη της αορατης βασιλοπητας,λυπαμαι για την εικονα που βγαζεται παραεξω.... Ορθοδοξος Μακεδονας.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδιά ειναι ντροπή αυτο που κάνετε ή βγάζετε το βίντεο σωστά ή δεν το βγάζετε καθόλου.
αισθάνεσθε ενοχές για αυτό που κάνετε?
τοτε σταματήστε εδω.

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς την άδεια των διοργανωτών και των παραβρισκόμενων, ούτε οι δημοσιογράφοι μπορούν να καταγράφουν πρόσωπα σε εκδηλώσεις, σε μη δημόσιο χώρο. Πολύ σωστά, δεν αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο βίντεο που παραβιάζουν την αρχή της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Ανώνυμος είπε...

πω πω κοσμος

Ανώνυμος είπε...

@5:38
Η Μορφωτική και Πολιτιστική Κίνηση Έδεσσας δεν είναι κόμμα για να μαζεύει κόσμο, σε διάφορες εκδηλώσεις, ως ψηφοφόρους του να μετρήσει «κουκιά«, αλλά για να διασκεδάζει με την μακεδονική χορευτική παράδοση και να ακούει τα όμορφα μακεδονικά τραγούδια χωρίς «λογοκρισία» . Εκεί εστιάζεται η επιτυχία των εκδηλώσεων της!

Ανώνυμος είπε...

όσοι εθνικιστές υποκριτικά κάνουν κριτική στους συμμετέχοντες για μη εκδήλωση των προσωπικών τους δεδομένων ας απευθυνθούν στο υπερχρεοκοπημένο ρατσιστικό ελληνικό κράτος για να αναγνωρίσει τον μακεδονικό πολιτισμό, με έργα και πράξεις.

όπως προβλέπεται από όλες τις διεθνείς συμβάσεις και εκθέσεις , τις οποίες το ελληνικό κράτος έχει υπογράψει και είναι υποχρεωμένο να τηρεί.

όπως βέβαια και τους άλλους παραδοσιακούς πολιτισμούς της Ελλάδος .

τον τουρκικό, τον αλβανικό, τον βλάχικο, τον πομάκικο, τον εβραϊκό, τον τσιγγάνικο.

αφού αναγνωρισθούν όλοι οι παραπάνω πολιτισμοί , στην εκπαίδευση, στο ράδιο, στην τηλεόραση, στον τύπο και οπουδήποτε στη δημόσια σφαίρα

τότε μόνο θα μπορούμε να ζητήσουμε ευθύνες για όσους θα επιμένουν να φοράνε ακόμα την ΞΕΝΗ και ΨΕΥΔΗ ελληνική μάσκα

επί του παρόντος , η εκδήλωση οποιασδήποτε ΜΗ ελληνικής ταυτότητας , ιδιαίτερα μακεδονικής, παραμένει πράξη ηρωική..

αφού η ντεφάκτο απαγόρευση εκδήλωσης από το εθνικιστικό ελληνικό κράτος παραμένει ακέραια..

Ανώνυμος είπε...

ρε ηρωα 7,20 δεν κανει κανεις κριτικη, πλακα κανουν ολοι
Παραγινατε γραφικοι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ προσπαθώ να καταλάβω το που κολλά η λογοκρισία: Εδώ και κοντά 20 χρόνια παίζεται το Begajte Grci στην Ελλάδα ανοιχτά, άλλα παραδοσιακά κομιτατζίδικα και εμφυλιοπολεμικά επίσης, τα πιο γραφικά (και μη παραδοσιακά) Alexandar Car Makedonski και άλλα νεότερης κοπής κλπ. κι αυτά παίζονται σε ένα σωρό πανηγύρια. Το πρόβλημα σας είναι να κάθεται και ο βουλευτής να ακούει να του λένε να φύγει; ;-) Ή στη συγκεκριμένη περίπτωση παίξατε και το θεϊκό Grci Katili για πρώτη φορά στην Ελλάδα; Αν όντως έτσι κάνατε (για να φτιάξει κέφι η Gence) τότε δε βάζετε και το βίντεο έστω να τραβάει τα πόδια; Αυτό μάλιστα είναι πρόοδος!

Ανώνυμος είπε...

ακουστηκε και το Μακεδονια Ξακουστη στα σλαβικα στη κοπη της βασιλοπιτας?

belo more είπε...

Ανώνυμε 5:11, Όλα αυτά που αναφέρεις είναι τραγούδια διαμαρτυρίας των καταπιεσμένων Μακεδόνων. Καλό θα ήταν να τα άκουγαν και οι πολιτικοί (δήμαρχοι, βουλευτές, περιφερειάρχες, κτλ) όταν παρουσιάζονται στα πανηγύρια και στις γιορτές των μακεδονικών συλλόγων.

Ανώνυμος είπε...

belomore,
Τοσους πολλους καταπιεσμενους ειχες στην βασιλοπητα σου?

belo more είπε...

Απο τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα που ενοχλούνται απο τα μακεδονικά γλέντια και δραστηριότητες, ναι, είμαστε όλοι καταπιεσμένοι!

Ανώνυμος είπε...

Πες τε ένα μεγάλο αντίο στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε και έχετε στον νου σας το 40% των αλβανομακεδόνων.

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό για τα τραγούδια διαμαρτυρίας έγραψε! Πετράν είσαι θεός! Και ο Αγών βιβλίο διαμαρτυρίας ήταν...

Ανώνυμος είπε...

Χαχα ρο κλουβι με τις τρελλες ειναι εδω μεσα.
Και το βιντεακι πρωτο
Ακουστηκε οτι το φλουρι επεσε στον Αγιο Αλεξαντραρ